Gran Recapte d’Aliments

Plantejament

La Fundació del Banc dels Aliments contacta de nou amb Signia per desenvolupar una pàgina web per a la campanya del Gran Recapte.

Solució

Signia desenvolupa una web que permet la difusió de la campanya del Gran Recapte així com la gestió de tot el voluntariat: permet la inscripció com a voluntari / a o coordinador / a a través del web. Es programa un gestor de continguts personalitzat que permet l’administració dels voluntaris i centres de recollida de tot Catalunya, les notícies i l’agenda d’activitats. D’altra banda, s’ha programat una àrea privada de coordinadors que permet la gestió, per part d’aquests, dels voluntaris i de les tasques a realitzar en el punt de recollida.

Client

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments per aconseguir que aquí, les persones més necessitades rebin ajuda alimentària. Simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya porten a terme la campanya del Gran Recapte amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades del nostre entorn.

Accedeix al projecte

Projectes realitzats per al Banc dels aliments