Edcamp

Plantejament

La Fundació Jaume Bofill torna a confiar en Signia per a la creació d’una nova pàgina web relacionada amb un nou projecte de la Fundació: el moviment Edcamp.

Solució

En aquest projecte, Signia treballa de la mà d’ElevenAdworks. ElevenAdworks s’encarrega del disseny i de la il·lustració, mentre Signia realitza la maquetació i la programació. El resultat és un web amb un disseny actual i divertit, en el que es presenta amb tot detall el moviment Edcamp. D’altra banda, el web permet als organitzadors de Edcamps configurar un microsite propi de manera àgil i amena per a ser compartit amb els futurs participants.

Client

La Fundació Jaume Bofill és una institució catalana independent i socialment compromesa que, des de fa més de 40 anys, promou la reflexió, el debat, la investigació i altres iniciatives que millorin la societat i augmentin la base de l’educació del coneixement a Catalunya.

Un Edcamp és una trobada gratuïta i oberta a tothom per tal de compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds per desenvolupar-se personal i professionalment i transformar l’educació.

Accedeix al projecte