El disseny web adaptatiu ajuda a millorar l'experiència de navegació, oferint un web adaptable i optimitzat per al dispositiu utilitzat |

Disseny Web Adaptatiu (Responsive Web Design)

L’ús cada vegada més ampli de tauletes i dispositius mòbils per navegar per Internet ha generat la necessitat que una pàgina web ha de ser visible de forma òptima en qualsevol d’aquests dispositius. En Signia dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web usant tecnologia Responsive Web Design (RWD).

El Disseny Web Adaptatiu o adaptable (Responsive Web Design) és una tècnica de disseny i desenvolupament web que mitjançant l’ús d’estructures i imatges fluïdes, així com de mitjana-queries al full d’estil CSS, aconsegueix adaptar el lloc web a l’entorn de l’ usuari.

Amb una única versió en HTML i CSS es cobreixen totes les resolucions de pantalla, és a dir, el lloc web creat estarà optimitzat per a tot tipus de dispositius: PC, tauletes, dispositius mòbils, etc. D’aquesta manera es redueixen els costos de creació i manteniment, ja que evita haver de desenvolupar aplicacions específiques per a versions mòbils (Android, iPhone, etc.)

  • Millorem la indexació en cercadors del teu web
  • Ajudem a augmentar vendes i ràtios de conversió
  • Millorem l’experiència de navegació dels teus usuaris

Projectes Realitzats