Comunicat teletreball


Benvolgut/a,
 
A Signia, estem seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per minimitzar el risc per la salut de tothom, a partir d’aquesta setmana, continuem donant el servei habitual i desenvolupant els projectes que tenim en marxa, amb la modalitat de teletreball.
 
Estem treballant per mantenir totes les planificacions i nivells de servei amb normalitat. Els serveis que nosaltres prestem estan directament relacionats amb tecnología web. Internet es una eina que no la para el COVID-19, al contrari, s’està informant per part de les operadores que està augmentant notablement el tràfic de dades. Hem detectat un augment de tràfic web considerable i pensem que és bona pràctica aprofitar aquest moment per poder donar visibilitat al projecte web.
 
Si necessiteu més informació o voleu algun aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte pels canals habituals:
 
Telèfon: +34 93 342 72 72 Correu electrònic: soporte@signia.es en horari d’oficina.
 
L’equip Signia desitgem una ràpida recuperació a totes les persones afectades pel COVID-19. I aprofitem per enviar tots els ànims i un especial reconeixement al personal sanitari, empreses, autònoms i famílies que estiguin d’alguna manera patint aquesta situació. També et volem demanar disculpes si ens truques i pots arribar a escoltar algun soroll de nens o mascotes… Segur que ho comprens  🙂
 
L’equip de Signia.
 
www.signia.es www.signia.es