Col·laboració amb el Banc dels Aliments

Un any més, hem col·laborat amb el Banc dels Aliments de Barcelona, ​​aportant el nostre gra de sorra a aquesta institució. De quina manera? Doncs posant al seu servei el que millor se’ns dóna a Signia: realitzant el manteniment i la millora de la pàgina web del Gran Recapte (www.granrecapte.com).

L’any 2009, coincidint amb la primera edició del Gran Recapte, vam iniciar la nostra col·laboració amb aquesta campanya del Banc dels Aliments de Barcelona, ​​desenvolupant la web per facilitar la inscripció dels voluntaris.
Des de llavors, hem realitzat millores per atendre les inscripcions cada vegada més nombroses en els gairebé 2.000 punts de recollida a la província de Barcelona. Una de les últimes millores, en el nostre afany d’agilitzar al màxim les inscripcions, ha estat, per exemple, permetre als voluntaris gestionar directament les seves inscripcions a través de la seva àrea privada, sense haver de trucar al Banc dels Aliments per sol·licitar un canvi.

Arran de la bona experiència, la nostra col·laboració ha crescut fora de la província de Barcelona: aquests últims anys hem desenvolupat el web del Gran Recapte de Girona i el 2017 vam posar en marxa el web de la Gran Recogida de Bizkaia.

És un plaer tornar a col·laborar cada any amb aquesta campanya de gran repercussió ciutadana. Seguirem en el nostre desig de col·laboració i solidaritat amb aquesta entitat dedicada a aportar ajuda alimentària a les persones més vulnerables del nostre entorn.

Aprofitem per agrair la mostra de reconeixement del Banc dels Aliments per la feina feta durant l’última edició del Gran Recapte: