Les xarxes socials són una forma més de comunicació i divulgació per a les empreses, i l'entorn ideal per generar contactes i sinèrgies |

Xarxes socials i Web 2.0

El desenvolupament d’un lloc web 2.0 permet als usuaris la interactivitat i col·laboració mútua; els propis usuaris del site generen contingut dins de la comunitat virtual.

Exemples de Web 2.0 són les comunitats web, els serveis web, les aplicacions Web, els serveis de xarxa social, els serveis d’allotjament de vídeos, les wikis, blogs, mashups i folcsonomies.

D’altra banda, la consolidació de les Xarxes Socials com a plataformes dinàmiques per a l’intercanvi entre persones, grups i institucions ha motivat que les companyies tinguin una presència activa en aquestes xarxes.

En Signia Technologies assessorem a les empreses en l’elaboració d’estratègies que consolidin la seva presència a les Xarxes socials; des de l’elecció de les millors plataformes disponibles, fins a la creació, personalització i dinamització dels perfils corporatius. Sabem que els beneficis que reporta una acurada gestió de la Identitat 2.0 repercuteixen de manera directa en la bona gestió del teu negoci.

  • Desenvolupem la presència online que més s’adapta a les teves necessitats
  • Assessorem en la millor estratègia de màrqueting en línia i Social Media