Servei de Posicionament web als buscadors (SEO, SEM)

FITXA SERVEI

Posicionament web als buscadors (SEO, SEM)

Aconsegueix més visites per al teu lloc web, posicionándote entre els primers resultats de Google, amb les expressions de cerca que fan servir els teus clients potencials.

La tècnica de posicionament en cercadors millora la visibilitat de la teva pàgina web en els principals resultats de Google, Bing i Yahoo, i per tant el volum de visitants que arriben al teu lloc web.

Posicionament orgànic en cercadors (SEO): El seu objectiu és aconseguir posicionar una web en els primers resultats de cercadors. Els nostres serveis de posicionament orgànic en cercadors inclouen: Anàlisi de Keywords, Anàlisi de la competència, Optimització OnPage, Comunicació amb cercadors i linkbuilding.

Posicionament de pagament per clic de Google Adwords (SEM): "Google Adwords és l'eina publicitària de Google que permet aparèixer en el cercador quan els seus clients li estan buscant. Només es paga quan algú faci clic al vostre anunci i no per aparèixer ".

Promocionan-te a Google Adwords augmentaràs la visibilitat del teu web i negoci a Internet. Quan els usuaris fan una recerca relacionada amb el teu negoci, el teu anunci apareix en els resultats visibles, augmentant el tràfic de visitants a la web.

Sol·licita un estudi previ de posicionament en cercadors per a la teva web!

TORNAR A LLISTAT DE SERVEIS

Signia Technologies

C. Aribau 230-240, 8 Planta Local K
08006 Barcelona
T 93 342 72 72 | F 93 394 04 32
info@signia.es