qui som

Benvinguts a Signia Technologies

La nostra feina és fàcil d'explicar: ens dediquem a dissenyar i desenvolupar projectes a internet. En la seva major part aquests es materialitzen en pàgines web, intranets i microsites, encara que també programem eines per a l'enviament de butlletins electrònics, botigues virtuals i ajudem als nostres clients a ser part activa en les xarxes socials.

Òbviament, pàgines web n'hi ha de molts tipus i amb objectius molt diversos... i, la veritat és que després de més de 10 anys d'experiència, hem tingut l'oportunitat de participar en interessants i variats projectes web: des de senzills sites presencials fins a grans portals sectorials administrats mitjançant gestors de continguts (CMS), passant per plataformes de reserves per a hotels i apartaments, catàlegs de productes, botigues, newsletters (butlletins electrònics) o bases de dades en línia.

A Signia sempre hem rebut amb la mateixa motivació a clients mitjans, petits, molt petits, a grans corporacions o multinacionals i hem treballat amb interlocutors amb amplis coneixements tècnics del medi o persones que amb prou feines han utilitzat Internet a nivell d'usuari... Pensem que la clau és escoltar el que el client vol, interpretar les seves necessitats i ajudar-lo a materialitzar i a fer créixer en la xarxa les seves idees.

Ens encanta desenvolupar pàgines web, fer-ho amb tu i per a tu.

Contacta amb nosaltres

Signia Technologies

C. Aribau 230-240, 8 Planta Local K
08006 Barcelona
T 93 342 72 72 | F 93 394 04 32
info@signia.es