Els llocs web que disposen de contingut rellevant i de qualitat obtenen trànsit de millor qualitat que ajuda a millorar els objectius de conversió |

Posicionament web en buscadors (SEO, SEM)

Aconsegueix més visites per al teu lloc web, posicionant-te entre els primers resultats de Google, amb les expressions de cerca que fan servir els teus clients potencials.

La tècnica de posicionament en cercadors millora la visibilitat de la teva pàgina web en els principals resultats de Google, Bing i Yahoo; i en conseqüència el volum de visitants que arriben al teu lloc web.

D’una banda, el posicionament orgànic en cercadors (SEO): El seu objectiu és aconseguir posicionar una web en els primers resultats de cercadors. Els nostres serveis de posicionament orgànic en cercadors inclouen: Anàlisi de Keywords, Anàlisi de la competència, Optimització Onpage, Comunicació amb cercadors i LinkBuilding.

D’altra banda, el posicionament de pagament per clic a Google Adwords (SEM): “Google Adwords és l’eina publicitària de Google que permet aparèixer en el cercador quan els seus clients li estan buscant. Només es paga quan algú faci clic al vostre anunci i no per aparèixer “.

Promovent-te a Google Adwords augmentaràs la visibilitat del teu web i negoci a Internet. Quan els usuaris fan una recerca relacionada amb el teu negoci, el teu anunci apareix en els resultats visibles, augmentant el trànsit de visitants al web.

Demana un estudi previ de posicionament en cercadors per a la teva web!

  • Augmentem la visibilitat del teu projecte
  • Generem tràfic cap al teu site
  • Ajudem als teus clients a trobar els teus productes i serveis
  • Maximitzem els beneficis del teu negoci