La pubicación de un catálogo online se ha convertido en el mejor recurso que tu empresa puede utilizar para presentar productos y servicios |

Catàleg de Productes online

Un dels elements imprescindibles per aconseguir vendes de productes i / o contractació de serveis per part dels clients és el de disposar d’un catàleg actualitzat.

El cost elevat de la maquetació i impressió d’un catàleg en paper ha portat a les empreses a buscar solucions més ràpides, flexibles i econòmiques.

La publicació d’un catàleg en línia s’ha convertit en el millor recurs que la teva empresa pot utilitzar per presentar productes i serveis.

Internet ofereix moltes possibilitats a l’hora de mostrar un catàleg de productes / serveis: creació d’un arbre de categories; fitxes de presentació amb gran nivell de detall; imatges associades; vídeos promocionals; cercador de referències; etc …

En Signia desenvolupem el teu catàleg a mida perquè l’activitat comercial de la teva empresa es vegi reforçada, i els teus clients puguin consultar de manera àgil i còmoda els productes i serveis que ofereixes.

  • Assessorem en la presentació en línia de la teva cartera de productes i serveis
  • Organitzem la informació de forma efectiva
  • Ajudem a integrar el catàleg en el teu canal de compra

Projectes realitzats