Donar a conèixer el teu negoci, localitzar als teus potencials clients i fidelitzar-los, són els pilars per aconseguir crear un negoci rendible a Internet |

Botigues Online (Prestashop)

Si t’has plantejat que la teva empresa disposi d’una pàgina web orientada a la venda de productes i serveis a través de la xarxa, pots comptar amb la nostra ajuda i assessorament per al desenvolupament de la teva botiga online Prestashop.

Amb una àmplia experiència en el desenvolupament de botigues virtuals, a Signia t’oferim el nostre servei de disseny i desenvolupament de comerç electrònic; en poc temps el teu negoci estarà disponible perquè els teus clients potencials puguin comprar directament a través d’Internet.

A Signia apostem per la plataforma de codi obert Prestashop per al desenvolupament de botigues on-line.

L’eina et permetrà administrar el teu catàleg de productes, gestionar les comandes de clients, aplicar descomptes, gestionar la publicitat a la pàgina i connectar amb les principals passarel·les de pagament disponibles al mercat.

Fes que el teu negoci s’expandeix a través d’Internet i converteix la teva pàgina web en el millor aliat de vendes per a l’empresa.

  • Definim el teu nínxol de mercat
  • Fidelitzem als teus clients
  • Millorem les teves ràtios de conversió
  • T’ajudem a mesurar i analitzar els resultats

Projectes realitzats