Signia, la teva agència de desenvolupament i disseny web

Després de més de 15 anys, hem realitzat més de 450 projectes web per a prop de 300 clients … Tenim experiència i hem sabut adaptar-nos a les noves tecnologies i a l’evolució dels negocis a la web.

T’oferim el nostre knowhow per analitzar les teves necessitats, guiar-te en la presa de decisions, dissenyar i desenvolupar el teu projecte web. El nostre objectiu és buscar la millor solució per a potenciar el teu negoci i assolir els teus objectius.

Necessito generar un web molt atractiu, adaptat a tots els dispositius mòbils i autogestionable |

Ens dediquem a dissenyar i desenvolupar projectes a internet.

Des de pàgines web, intranets i microsites, fins programació d’eines per a l’enviament de butlletins electrònics, botigues virtuals. També ajudem als nostres clients a ser part activa a les xarxes socials.

Òbviament, pàgines web n’hi ha de molts tipus i amb objectius molt diversos … i, la veritat és que després de més de 15 anys d’experiència, hem tingut l’oportunitat de participar en interessants i variats projectes web: des de senzills sites presencials fins a grans portals sectorials administrats mitjançant gestors de continguts (CMS), passant per plataformes de reserves per a hotels i apartaments, catàlegs de productes, botigues, newsletters (butlletins electrònics) o bases de dades en línia.

M’agradaria renovar el disseny de la meva botiga online i fer una bona campanya de màrqueting digital |

Ens encanta desenvolupar pàgines web, fer-ho amb tu i per a tu.

En Signia sempre hem rebut amb la mateixa motivació a clients mitjans, petits, a grans corporacions o multinacionals i hem treballat amb interlocutors amb amplis coneixements tècnics del mitjà o persones que amb prou feines han utilitzat Internet a nivell d’usuari …

Pensem que la clau és escoltar el que el client vol, interpretar les seves necessitats i ajudar-lo a materialitzar i a fer créixer a la xarxa les seves idees.